Interim

Je bent geland op de pagina waar ik toelicht wat een opdrachtgever van mij als interim professional kan verwachten. Welke projecten zoek ik, wie zijn mijn opdrachtgevers en welke specifieke vaardigheden breng ik mee?

Projecten

Finance & Control is het vakgebied waar ik mij op richt. Het kan hier gaan om de tijdelijke invulling van een bestaande functie (vervanging) of om de invulling van een tijdelijke functie (aanvulling).

Mijn werkzaamheden zijn o.a. het opstellen van interne financiële rapportages, begrotingen en prognoses, uitvoeren van financiële analyses, opstellen van jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen en verbeteren van operationele processen en controles.

Opdrachtgevers

Vestigingsgebied

Mijn opdrachtgevers zijn overwegend profit organisaties met een resultaatgerichte cultuur. Het vestigingsgebied is de omgeving Breda, Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Medewerkers gaan informeel professioneel met elkaar om en persoonlijke ontwikkeling en innovatie staan op de agenda.

Vaardigheden

Bij het Big Four accountantskantoor EY (8 jaar) heb ik vaardigheden als analytisch, helikopterview en (accountants)controle ontwikkeld. Vervolgens heb ik met de oprichting en het uitbouwen van accountantspraktijk SF Accountants (6 jaar) vaardigheden als besluitvaardig, probleemoplossend en creatief ontwikkeld. Daarnaast heb ik vanuit mijn behoefte aan persoonlijke ontwikkeling ook vaardigheden als communicatie en vernieuwingsgerichtheid ontwikkeld.

Tot slot loopt mijn sterke affiniteit met IT (inrichten, bouwen, ontsluiten) als een rode draad door mijn werkzame leven. Bij EY ben ik betrokken geweest bij de uitrol en troubleshooting van het urenverantwoording- en facturatiesysteem (heel NL), bij SF Accountants heb ik een rol gespeeld in het opzetten van een online accountantspraktijk.

Algemene Voorwaarden
Op mijn dienstverlening zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn binnenkort hier te raadplegen.